لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.


کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد.


در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.


کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد.


در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.


کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد.


در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.


کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد.


در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

محصولات پر طرفدار طعمی که تنها در ایتالین تیست تجربه خواهید کرد ...
سالاد استیک پپروچینی

پاستا رشته‌ای، گریل چرخ‌کرده، قارچ، سس پنیر، جعفری، هویج، کدو، هالوپنو پاستا رشته‌ای، گریل چرخ‌کرده، قارچ، سس پنیر، جعفری، هویج، کدو، هالوپنو

68.000تومان
5% تخفیف
پاستـا لئونـاردو

پاسپاگتی، گریل چرخ‌کرده، قارچ، سس پنیر، جعفری، هویج، کدو، هالوپنو، پاسپاگتی، گریل چرخ‌کرده، قارچ، سس پنیر، جعفری، هویج، کدو، هالوپنو،

88.000تومان 68.000تومان
پیتزا سالامی

خمیر پیتزا سر آشپز، سیر، قارچ، بیکن سالامی، زیتون سیاه، گوجعه فرنگی، ری. خمیر پیتزا سر آشپز، سیر، قارچ، بیکن سالامی، زیتون سیاه، گوجعه فرنگی، ری.

68.000تومان
سالاد استیک پپروچینی

پاستا رشته‌ای، گریل چرخ‌کرده، قارچ، سس پنیر، جعفری، هویج، کدو، هالوپنو پاستا رشته‌ای، گریل چرخ‌کرده، قارچ، سس پنیر، جعفری، هویج، کدو، هالوپنو

68.000تومان
سالاد استیک پپروچینی

پاستا رشته‌ای، گریل چرخ‌کرده، قارچ، سس پنیر، جعفری، هویج، کدو، هالوپنو پاستا رشته‌ای، گریل چرخ‌کرده، قارچ، سس پنیر، جعفری، هویج، کدو، هالوپنو

68.000تومان
5% تخفیف
پاستـا لئونـاردو

پاسپاگتی، گریل چرخ‌کرده، قارچ، سس پنیر، جعفری، هویج، کدو، هالوپنو، پاسپاگتی، گریل چرخ‌کرده، قارچ، سس پنیر، جعفری، هویج، کدو، هالوپنو،

88.000تومان 68.000تومان
پیتزا سالامی

خمیر پیتزا سر آشپز، سیر، قارچ، بیکن سالامی، زیتون سیاه، گوجعه فرنگی، ری. خمیر پیتزا سر آشپز، سیر، قارچ، بیکن سالامی، زیتون سیاه، گوجعه فرنگی، ری.

68.000تومان
سالاد استیک پپروچینی

پاستا رشته‌ای، گریل چرخ‌کرده، قارچ، سس پنیر، جعفری، هویج، کدو، هالوپنو پاستا رشته‌ای، گریل چرخ‌کرده، قارچ، سس پنیر، جعفری، هویج، کدو، هالوپنو

68.000تومان
سالاد استیک پپروچینی

پاستا رشته‌ای، گریل چرخ‌کرده، قارچ، سس پنیر، جعفری، هویج، کدو، هالوپنو پاستا رشته‌ای، گریل چرخ‌کرده، قارچ، سس پنیر، جعفری، هویج، کدو، هالوپنو

68.000تومان
5% تخفیف
پاستـا لئونـاردو

پاسپاگتی، گریل چرخ‌کرده، قارچ، سس پنیر، جعفری، هویج، کدو، هالوپنو، پاسپاگتی، گریل چرخ‌کرده، قارچ، سس پنیر، جعفری، هویج، کدو، هالوپنو،

88.000تومان 68.000تومان
پیتزا سالامی

خمیر پیتزا سر آشپز، سیر، قارچ، بیکن سالامی، زیتون سیاه، گوجعه فرنگی، ری. خمیر پیتزا سر آشپز، سیر، قارچ، بیکن سالامی، زیتون سیاه، گوجعه فرنگی، ری.

68.000تومان
سالاد استیک پپروچینی

پاستا رشته‌ای، گریل چرخ‌کرده، قارچ، سس پنیر، جعفری، هویج، کدو، هالوپنو پاستا رشته‌ای، گریل چرخ‌کرده، قارچ، سس پنیر، جعفری، هویج، کدو، هالوپنو

68.000تومان
سالاد استیک پپروچینی

پاستا رشته‌ای، گریل چرخ‌کرده، قارچ، سس پنیر، جعفری، هویج، کدو، هالوپنو پاستا رشته‌ای، گریل چرخ‌کرده، قارچ، سس پنیر، جعفری، هویج، کدو، هالوپنو

68.000تومان
5% تخفیف
پاستـا لئونـاردو

پاسپاگتی، گریل چرخ‌کرده، قارچ، سس پنیر، جعفری، هویج، کدو، هالوپنو، پاسپاگتی، گریل چرخ‌کرده، قارچ، سس پنیر، جعفری، هویج، کدو، هالوپنو،

88.000تومان 68.000تومان
پیتزا سالامی

خمیر پیتزا سر آشپز، سیر، قارچ، بیکن سالامی، زیتون سیاه، گوجعه فرنگی، ری. خمیر پیتزا سر آشپز، سیر، قارچ، بیکن سالامی، زیتون سیاه، گوجعه فرنگی، ری.

68.000تومان
سالاد استیک پپروچینی

پاستا رشته‌ای، گریل چرخ‌کرده، قارچ، سس پنیر، جعفری، هویج، کدو، هالوپنو پاستا رشته‌ای، گریل چرخ‌کرده، قارچ، سس پنیر، جعفری، هویج، کدو، هالوپنو

68.000تومان
مشاهده بیشتر
سر آشپـز‌ها معرفی سر آشپزهای کوزین های ایتالین تیست
نظرات مشتریان افتخار میکنیم که همواره جویای رضایت مشتریانمان هستیم
  • لینـدا مشرقی اصـل

    طعم فوق العاده استیک‌های ایتالین تیست مثال زدنیه. مخصوصاً علاقه زیادی به استیک مدیترانه ایشون دارم. پیشنهاد میکنم حتماً امتحان کنید طعم فوق العاده استیک‌های ایتالین تیست مثال زدنیه. مخصوصاً علاقه زیادی به استیک مدیترانه ایشون دارم. پیشنهاد میکنم حتماً امتحان کنید

  • سعید سعیدیان

    طعم فوق العاده استیک‌های ایتالین تیست مثال زدنیه. مخصوصاً علاقه زیادی به استیک مدیترانه ایشون دارم. پیشنهاد میکنم حتماً امتحان کنید طعم فوق العاده استیک‌های ایتالین تیست مثال زدنیه. مخصوصاً علاقه زیادی به استیک مدیترانه ایشون دارم. پیشنهاد میکنم حتماً امتحان کنید

  • معصومه آقایی دیوان دره ای

    طعم فوق العاده استیک‌های ایتالین تیست مثال زدنیه. مخصوصاً علاقه زیادی به استیک مدیترانه ایشون دارم. پیشنهاد میکنم حتماً امتحان کنید طعم فوق العاده استیک‌های ایتالین تیست مثال زدنیه. مخصوصاً علاقه زیادی به استیک مدیترانه ایشون دارم. پیشنهاد میکنم حتماً امتحان کنید

میخواهید کدهای تخفیف ما را دریافت کنید؟
لطفا آدرس ایمیل را وارد کنید
لطفا شماره همراه را وارد کنید
مجله ایتالین تیست تازه های دنیای آشپزی، تحقیقات غذایی و رویدادها
  • ایتالین تیست
    حضور افتخاری ماسیمیلیانو آلامیو، سر آشپز معروف ایتالیایی، در رستوران های ایتالین تیست
    14 07 97

    ماسیمیلیانو آلامیو، جوانترین سر آشپز دنیا که موفق به کسب سه ستاره شد، جمعه 20 مهر ماه امسال (97) به تهران می‌آید تا مهمانان ایتالین تیست طعم اصیل ایتالیایی ما با ماسیمیلیانو آلامیو، جوانترین سر آشپز دنیا که موفق به کسب سه ستاره شد، جمعه 20 مهر ماه امسال (97) به تهران می‌آید تا مهمانان ایتالین تیست طعم اصیل ایتالیایی ما با ماسیمیلیانو آلامیو، جوانترین سر آشپز دنیا که موفق به کسب سه ستاره شد، جمعه 20 مهر ماه امسال (97) به تهران می‌آید تا مهمانان ایتالین تیست طعم اصیل ایتالیایی ما با

  • دنیای آشپزی
    حضور افتخاری ماسیمیلیانو آلامیو، سر آشپز معروف ایتالیایی، در رستوران های ایتالین تیست
    15 07 97

    ماسیمیلیانو آلامیو، جوانترین سر آشپز دنیا که موفق به کسب سه ستاره شد، جمعه 20 مهر ماه امسال (97) به تهران می‌آید تا مهمانان ایتالین تیست طعم اصیل ایتالیایی ما با ماسیمیلیانو آلامیو، جوانترین سر آشپز دنیا که موفق به کسب سه ستاره شد، جمعه 20 مهر ماه امسال (97) به تهران می‌آید تا مهمانان ایتالین تیست طعم اصیل ایتالیایی ما با ماسیمیلیانو آلامیو، جوانترین سر آشپز دنیا که موفق به کسب سه ستاره شد، جمعه 20 مهر ماه امسال (97) به تهران می‌آید تا مهمانان ایتالین تیست طعم اصیل ایتالیایی ما با

  • ایتالین تیست
    حضور افتخاری ماسیمیلیانو آلامیو، سر آشپز معروف ایتالیایی، در رستوران های ایتالین تیست
    13 07 97

    ماسیمیلیانو آلامیو، جوانترین سر آشپز دنیا که موفق به کسب سه ستاره شد، جمعه 20 مهر ماه امسال (97) به تهران می‌آید تا مهمانان ایتالین تیست طعم اصیل ایتالیایی ما با ماسیمیلیانو آلامیو، جوانترین سر آشپز دنیا که موفق به کسب سه ستاره شد، جمعه 20 مهر ماه امسال (97) به تهران می‌آید تا مهمانان ایتالین تیست طعم اصیل ایتالیایی ما با ماسیمیلیانو آلامیو، جوانترین سر آشپز دنیا که موفق به کسب سه ستاره شد، جمعه 20 مهر ماه امسال (97) به تهران می‌آید تا مهمانان ایتالین تیست طعم اصیل ایتالیایی ما با

ویژه سینمای ما نظری بر نحوه‌ی آماده سازی غذاهای رستوران‌های ما، از ابتدا تا سرو
سوالات متداول سوالاتی که ممکن است برای شما نیز پیش آمده باشد همراه پاسخ به آنها
برای تولد و مراسمی شبیه آن امکان آوردن کیک وجود دارد ؟
به دو دلیل میتوانیم این تضمین را به شما بدهیم که کیفیت و طعم غذاهای ما نه تنها به هیچ عنوان افت نمی‌کند، بلکه به مرور زمان، بهتر نیز خواهند شد. آشپزهای ما بطور مستقیم زیر نظر سر آشپز ایتالین تیست آموزش داده شده و هر ماه بطور منظم از آنها تست‌های لازم به عمل می‌آید که از کیفیت آشپزی آنها و همچنین یکدست بودن طعم غذا در تمامی شعب ایتالین تیست اطمینان حاصل نماییم.

همچنین مواد اولیه مورد نیاز جهت پخت پز خاص مانند پنیر یا انواع سس، بطور مستقیم از ایتالیا وارد شده و گیاهان و سبزیجات در مزارع ایتالین تیست پرورش یافته و مستقیماً جهت مصرف اختصاصی این رستوران ها بکار گرفته می‌شوند. برای همین مشابه آنها را در هیچ یک از رستوران‌های دیگر نخواهید دید... تمامی خمیرها و نانها نیز مستقیماً درون شعب رستوران توسط سر آشپز پخت می‌گردد.
در صورتی که بخواهیم از رستوران شما بصورت آنلاین غذا سفارش دهیم، باید چه کنیم؟
به دو دلیل میتوانیم این تضمین را به شما بدهیم که کیفیت و طعم غذاهای ما نه تنها به هیچ عنوان افت نمی‌کند، بلکه به مرور زمان، بهتر نیز خواهند شد. آشپزهای ما بطور مستقیم زیر نظر سر آشپز ایتالین تیست آموزش داده شده و هر ماه بطور منظم از آنها تست‌های لازم به عمل می‌آید که از کیفیت آشپزی آنها و همچنین یکدست بودن طعم غذا در تمامی شعب ایتالین تیست اطمینان حاصل نماییم.

همچنین مواد اولیه مورد نیاز جهت پخت پز خاص مانند پنیر یا انواع سس، بطور مستقیم از ایتالیا وارد شده و گیاهان و سبزیجات در مزارع ایتالین تیست پرورش یافته و مستقیماً جهت مصرف اختصاصی این رستوران ها بکار گرفته می‌شوند. برای همین مشابه آنها را در هیچ یک از رستوران‌های دیگر نخواهید دید... تمامی خمیرها و نانها نیز مستقیماً درون شعب رستوران توسط سر آشپز پخت می‌گردد.
از کجا مطمئن باشم که غذاهایی که سفارش می‌دهیم، همان کیفیت و طعم همیشگی را داشته باشد؟
به دو دلیل میتوانیم این تضمین را به شما بدهیم که کیفیت و طعم غذاهای ما نه تنها به هیچ عنوان افت نمی‌کند، بلکه به مرور زمان، بهتر نیز خواهند شد. آشپزهای ما بطور مستقیم زیر نظر سر آشپز ایتالین تیست آموزش داده شده و هر ماه بطور منظم از آنها تست‌های لازم به عمل می‌آید که از کیفیت آشپزی آنها و همچنین یکدست بودن طعم غذا در تمامی شعب ایتالین تیست اطمینان حاصل نماییم.

همچنین مواد اولیه مورد نیاز جهت پخت پز خاص مانند پنیر یا انواع سس، بطور مستقیم از ایتالیا وارد شده و گیاهان و سبزیجات در مزارع ایتالین تیست پرورش یافته و مستقیماً جهت مصرف اختصاصی این رستوران ها بکار گرفته می‌شوند. برای همین مشابه آنها را در هیچ یک از رستوران‌های دیگر نخواهید دید... تمامی خمیرها و نانها نیز مستقیماً درون شعب رستوران توسط سر آشپز پخت می‌گردد.
آیا امکان رزرو کردن تلفنی در تمامی رستوران های شما وجود دارد؟
به دو دلیل میتوانیم این تضمین را به شما بدهیم که کیفیت و طعم غذاهای ما نه تنها به هیچ عنوان افت نمی‌کند، بلکه به مرور زمان، بهتر نیز خواهند شد. آشپزهای ما بطور مستقیم زیر نظر سر آشپز ایتالین تیست آموزش داده شده و هر ماه بطور منظم از آنها تست‌های لازم به عمل می‌آید که از کیفیت آشپزی آنها و همچنین یکدست بودن طعم غذا در تمامی شعب ایتالین تیست اطمینان حاصل نماییم.

همچنین مواد اولیه مورد نیاز جهت پخت پز خاص مانند پنیر یا انواع سس، بطور مستقیم از ایتالیا وارد شده و گیاهان و سبزیجات در مزارع ایتالین تیست پرورش یافته و مستقیماً جهت مصرف اختصاصی این رستوران ها بکار گرفته می‌شوند. برای همین مشابه آنها را در هیچ یک از رستوران‌های دیگر نخواهید دید... تمامی خمیرها و نانها نیز مستقیماً درون شعب رستوران توسط سر آشپز پخت می‌گردد.
آیا در شعب رستوران‌های شما، دسترسی های پارکینگ، رمپ ویلچیر وجود دارد؟
به دو دلیل میتوانیم این تضمین را به شما بدهیم که کیفیت و طعم غذاهای ما نه تنها به هیچ عنوان افت نمی‌کند، بلکه به مرور زمان، بهتر نیز خواهند شد. آشپزهای ما بطور مستقیم زیر نظر سر آشپز ایتالین تیست آموزش داده شده و هر ماه بطور منظم از آنها تست‌های لازم به عمل می‌آید که از کیفیت آشپزی آنها و همچنین یکدست بودن طعم غذا در تمامی شعب ایتالین تیست اطمینان حاصل نماییم.

همچنین مواد اولیه مورد نیاز جهت پخت پز خاص مانند پنیر یا انواع سس، بطور مستقیم از ایتالیا وارد شده و گیاهان و سبزیجات در مزارع ایتالین تیست پرورش یافته و مستقیماً جهت مصرف اختصاصی این رستوران ها بکار گرفته می‌شوند. برای همین مشابه آنها را در هیچ یک از رستوران‌های دیگر نخواهید دید... تمامی خمیرها و نانها نیز مستقیماً درون شعب رستوران توسط سر آشپز پخت می‌گردد.
آیا در رستوران های شما، موسیقی زنده اجرا می‌شود؟
به دو دلیل میتوانیم این تضمین را به شما بدهیم که کیفیت و طعم غذاهای ما نه تنها به هیچ عنوان افت نمی‌کند، بلکه به مرور زمان، بهتر نیز خواهند شد. آشپزهای ما بطور مستقیم زیر نظر سر آشپز ایتالین تیست آموزش داده شده و هر ماه بطور منظم از آنها تست‌های لازم به عمل می‌آید که از کیفیت آشپزی آنها و همچنین یکدست بودن طعم غذا در تمامی شعب ایتالین تیست اطمینان حاصل نماییم.

همچنین مواد اولیه مورد نیاز جهت پخت پز خاص مانند پنیر یا انواع سس، بطور مستقیم از ایتالیا وارد شده و گیاهان و سبزیجات در مزارع ایتالین تیست پرورش یافته و مستقیماً جهت مصرف اختصاصی این رستوران ها بکار گرفته می‌شوند. برای همین مشابه آنها را در هیچ یک از رستوران‌های دیگر نخواهید دید... تمامی خمیرها و نانها نیز مستقیماً درون شعب رستوران توسط سر آشپز پخت می‌گردد.
مشاهده تمام سوالات
شعبه های ایتالین تیست لوگو یا تصویر شعب، شرکا، همکاران یا برندمحصولاتان در این قسمت نمایش داده می‌شود